+380 (99) 36 10 002 +380 (66) 297 32 08

ABC Language School пропонує весело і продуктивно провести вихідні.

ABC Language School пропонує весело і продуктивно провести вихідні.

ABC Language School пропонує весело і продуктивно провести вихідні.

18.11.17 в ТРЦ “Екватор” о 17:00 відбудеться прем’єра
“Ліга справедливості” (мовою оригіналу).
Вік: 12+;
Вартість: від 65грн;
Бронювання квитків у викладача, або адміністратора.

Нова екранізація коміксів про супергероїв намічена на листопад 2017 року

Історія створення картини

Ідея розширення DC-киновселенной була реалізована відносно недавно. Початок було покладено три роки тому: інсайдери оголосили, що снайдеровским «Людиною зі сталі» буде започаткована нова кіноепопея. Головним сценаристом картини запропонували стати Девіду С. Гойеру. Він грунтовно попрацював над сюжетом і вже зібрав в «Бетмена проти Супермена» трьох представників Ліги Справедливості — Бетмена, Супермена і Диво-жінку.

Гойер також уточнив, що дана версія киновселенной буде мати відмінності від мувиверса, створеного Крістофером Ноланом. Спочатку у творців картини були думки запросити на роль Бетмена Крістіана Бейла, якому дана роль знайома не з чуток. Однак Бейл не захотів повертатися в проект. У підсумку контракт був підписаний з Беном Аффлеком.

Команда творців фільму

Режисерське крісло в проекті зайняв Зак Снайдер, який дебютував у великому кіно зі своїм баченням «Світанку мерця». Незважаючи на розбіжності в оцінці даного проекту, Снайдеру вже тоді напророкували велике майбутнє на вибраному поприщі. Глядач напевно згадає серед його робіт «Людини зі сталі», «300 спартанців» та «Хранителів».

Ліга справедливості (фільм 2017 року): дата виходу, актори, сюжет

Кріс Террі вже встиг попрацювати разом з Беном Аффлеком
Главою команди сценаристів став Кріс Террі. Він вже встиг спрацюватися з Беном Аффлеком: у спільній скарбничці їх робіт – оскароносна «Операція «Арго». У списку авторів сценарію не забули згадати і покинув наш світ Білла Фінгера, відомого фанатам супергеройського світу в якості творця серії коміксів, що оповідають про Зеленому Ліхтарі.

У всесвіті «DC Comics» його авторству належать персонажі Жінки-кішки, Джокера, Робіна, Загадочника і Пінгвіна. В пам’ять про Біллі його ім’ям назвали одну з найбільш вагомих нагород, які вручаються авторам коміксів на фестивалі Comic-Con в Сан-Дієго. Серед сценаристів вказано також Боб Кейн, який пішов від нас у 1998 році. Саме він є «батьком» Бетмена.

Продюсерський склад представлений Чарльзом Ровеном, Дебора і Уеслі Снайдер Коллером. Чарльз Ровен не потребує представлення кинофанатам – цей майстер комерційно успішних проектів має вагоме портфоліо («12 мавп», «Місто ангелів», «Бетмен: Початок», «Брати Грімм», «Темний лицар»). Він вже встиг спрацюватися зі Снайдером на зйомках «Людини зі сталі». Дебора Снайдер, яка, до речі, є дружиною Зака, також частенько присутній в продюсерській команді його проектів.

Ліга справедливості (фільм 2017 року): дата виходу, актори, сюжет

Фанати DC з азартом взялися за виготовлення фан-постерів

Акторський склад

Генрі Кавілл втілить екранний образ Кларка Кента (Супермен). Він вже встиг вжитися в даний образ в снайдеровском «Людини зі сталі». Серед інших примітних робіт можна згадати «Агентів АНКЛ», «Зоряний пил» і серіал «Тюдори».

Роль Брюса Уейна (Бетмена) дісталася дворазовому оскаровскому лауреату Бену Аффлеку серед найбільш відомих робіт якого глядач згадає «Розумниця Уілл Хантінг», «Закоханого Шекспіра», «Перл-Харбор», «Зниклу» і «Армагеддон». Бен – актор неоднозначний. Якщо стосовно його сценарних робіт критики висловлюються більш ніж позитивно, то акторська майстерність часто буває зазначено антипремиями. Серед таких робіт глядачі пам’ятають його участь в «Шибайголова», який приніс Аффлеку номінацію на «Золоту малину».

Ізраїльтянка Галь Гадот стане на час зйомок Діаною Принц (Диво-жінкою). Затребуваність актриси різко підскочила після зйомок у «Форсажі-4» і двох наступних частинах блокбастера.

Ліга справедливості (фільм 2017 року): дата виходу, актори, сюжет

Зліва направо: Генрі Кавілл (Супермен), Бен Аффлек (Бетмен), Галь Гадот (Чудо-жінка)

Баррі Аллена (Флеша) запросили зіграти актора незалежного кіно Езру Міллера («Добре бути тихонею»). Серед популярних проектів, в яких глядач міг побачити Міллера, згадаємо його епізодичні ролі в серіалах «Калифорникейшн» і «Закон і порядок: Спеціальний корпус».

Улюблений фанатами «Ігри престолів» Джейсон Момоа втілить Артура Каррі (Аквамена).

П’ятиразова оскарівська номінантка Емі Адамс зіграє кохану Супермена — Лоїс Лейн. Талановита американка високо відзначена критиками за роль в «Афери по-американськи» і «Великих очах» – кожен з фільмів приніс в її скарбничку по «Золотого глобусу». Кіномани також згадають її ролі в «Бійці», «Майстер», «Крученом м’ячі».

Оскаровскому лауреату Джеремі Айронсу дісталася роль Альфреда Пенниуорта. Кіномани відмінно пам’ятають цього характерного актора-англійця з «Пов’язаним смерть», «Вивороті долі», «Лоліті» та телесеріалу «Борджіа». На жаль, на саму «Лігу справедливості» Айронс поки не заявлений, але його присутність в «Бетмена проти Супермена» дає надії на те, що контракт буде підписаний.

Рей Фішер — мабуть, саме несподіване придбання «Ліги». Йому належить зіграти Кіборга, причому не тільки в даній екранізації, але і у фільмі-сольннике, заявленому на 2020 рік. У портфоліо актора числяться всього дві кінороботи, але проект DC може стати відмінним стартом для його кар’єри.

Ліга справедливості (фільм 2017 року): дата виходу, актори, сюжет

Езра Міллер (Флеш), Джейсон Момоа (Аквамен), Рей Фішер (Кіборг)
Схоже, що єдиним сліпим плямою в акторському складі залишається Зелений Ліхтар — з іншими «супергероями» контракти вже офіційно підписано. Ходили чутки, що на цю роль запрошений Армі Хаммер але на жаль — поки що чутки залишаються чутками.

Сюжет фільму

Навіть наймогутніші супергерої не завжди здатні протистояти загрозам поодинці. Особливо актуальним це стає, якщо на планету насувається Брэйниак – штучний інтелект з Криптону. Небезпека загрожує не тільки Землі – лиходійський план Брэйниака полягає в знищенні життя у всьому Всесвіті.

Щоб впоратися з насувається загрозою, супергерої створюють команду з Супермена, Бетмена, Диво-жінки, Флеша, Аквамена, Кіборга і Зеленого ліхтаря. В успіху місії сумніватися не доводиться, але як саме нашим героям вдасться перемогти супер-інтелект з Криптону, ми зможемо побачити 17 листопада 2017 року. Світова прем’єра відбудеться на день раніше – 16 листопада.

 

Залишити відповідь